Preloader
Stäng sök
Stäng
28 januari 2022

Träff mellan företagare och finansiärer

Intresset var stort när Krinova i slutet av januari arrangerade sin årliga träff mellan företagare och finansiärer. Tiotal finansiärer från såväl EU, nationell, regional som lokal nivå fanns på plats för att presentera sina olika erbjudanden. Det fanns också tillfälle för företagen att pitcha för finansiärerna i enskilda digitala rum, något som uppskattades bland alla deltagare.  

Under en intensiv frågestund var det flera deltagare som ville veta hur de ska göra för att få sin ansökan att gå igenom. Under eventet pratade Nils Österström från företaget Tebrito om sin utveckling från ideellt arbete och mindre projektpengar till att ha arbetat sig upp till att ha attraherat flera miljoner kronor genom olika kapitalanskaffningsrundor. Nils påpekade att även om det är en klyscha så betonade han ändå vikten av att “ta in pengar när det finns möjlighet och inte när man behöver dem. Sälj inte heller bort för mycket av bolaget”.

Nöjda och med många knutna kontakter avslutades den digitala träffen. “Häftigt upplägg och supercoolt att få prata med flera olika investerare” sa en av deltagarna och fick medhåll från flera andra.  

Hade du inte möjlighet att vara med på finansiärträffen så finns här länkar till de finansiärer som var med och presenterade sig: 

Almi / Favafond / HKR invest / Innovation Skåne / Innovationskontor Syd / Leader Skånes Ess / Stiftelsen Ruth / Sten K Johnsons Stiftelsen / Hållbara matsystem | Vinnova / Horisont Europa | Vinnova / Tebrito