Preloader
Stäng sök
Stäng

Pengar att söka

Pengar att söka

Niclas på Krinova

Pengar att söka

Har du en innovativ idé som du behöver medel till för att kunna förverkliga? Eller driver du redan ett företag som du vill ska bli mer konkurrenskraftigt? Oavsett så finns det olika typer av utvecklingsstöd och checkar att söka. Här har vi samlat några ekonomiska stöd med olika inriktningar.

Göran Bredinger-stipendiet
Stipendiet omfattar 50 000 kronor och delas ut till en ung samhällsentreprenör som på ett framgångsrikt sätt har utvecklat och förverkligat en innovativ lösning som direkt bidrar till att lösa en samhällsutmaning. Årets ansökan till stipendiet är nu öppen, och sista ansökningsdagen är 30 september. 
Läs mer & ansök »

Fokus på kompetens?
Har du en ny, innovativ idé innebär det många gånger större risker än normala affärsidéer. Ofta behöver du undersöka, testa och verifiera olika hypoteser för att se om idén håller. Men visste du att det finns möjlighet att få bidrag till detta?
Läs mer & ansök »

Verifieringsmedel
Region Skånes hållbarhetscheckar gör skånska företag mer konkurrenskraftiga. Syftet med hållbarhetschecken är att öka företagens konkurrenskraft, och i förlängningen göra det möjligt för företagen att nyanställa.
Läs mer & ansök »

Stöd till digitalisering
Syftet med stödet är att främja en hållbar tillväxt och stärka konkurrenskraften i företag och därmed främja en hållbar regional utveckling. Syftet med stödet är att främja en hållbar tillväxt och stärka konkurrenskraften i företag och därmed främja en hållbar regional utveckling.
Läs mer & ansök »

Startup 4 Climate
Sök eller nominera någon till Sveriges största innovationspris, SKAPA-priset 2023!
Startup 4 Climate är en av Europas största innovationstävlingar som har instiftats i syfte att accelerera energiomställningen.Tävlingen riktar sig till svenska startups, och syftar till att hitta, lyfta fram och stötta entreprenörer som har utvecklat innovationer som kan accelerera energiomställningen. Det kan till exempel ske genom produkter eller tjänster som minskar utsläpp av växthusgaser, effektiviserar energianvändning eller förändrar människors beteenden.
Läs mer & ansök »

Genvägar

Laptop

Nyheter

Läs senaste nytt eller ta en titt i nyhetsarkivet

Publik vid event

Event & aktiviteter

Här tipsar vi om olika event, seminarier och träffar

Laptop som visar Krinovas nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter och event direkt i din mejlbox