Preloader
Stäng sök
Stäng

Hyr kontor

Hyr kontor hos Krinova

Letar du kontor i en inspirerande miljö med många möjligheter till nätverkande? Då är Krinova rätt plats! Hos oss finner du en dynamisk och kreativ arbetsmiljö där innovation och samarbete står i centrum.

På Krinova erbjuder vi kontorslösningar som passar både det lilla företaget och de som behöver större utrymme. Oavsett om du är en frilansare eller representerar ett större företag, har vi det perfekta kontoret för dig. När du hyr kontor hos oss får du inte bara en arbetsplats utan också goda grannar – nämligen de närmare 100 företag som också valt att etablera sig här. Denna mångfald skapar en unik och berikande miljö där du kan dra nytta av andras erfarenheter och kunskaper.

Nätverkande och aktiviteter

Vi på Krinova tror på kraften i samarbeten och att delad kunskap är dubbelt värd. Därför erbjuder vi många möjligheter till nätverkande och sociala aktiviteter. En av våra populäraste aktiviteter är fredagsfrukosten, där du kan träffa andra företagare under avslappnade former och utbyta idéer och erfarenheter. Utöver detta anordnar vi regelbundna nätverksträffar med cirka 70-90 deltagare, vilket ger dig ännu fler chanser att knyta värdefulla kontakter och inspireras av andras framgångar och utmaningar.

Varför välja Krinova?

För att underlätta din arbetsvardag ingår flera förmåner när du hyr kontor hos oss. Till exempel ingår fredagsfrukost i hyran, och du har möjlighet att köpa biljett till frukostbuffé övriga dagar i veckan. Dessutom får du tillgång till anvisade konferensrum med 16 timmars användning per månad, vilket gör det enkelt att hålla möten och presentationer.

För den som behöver flexibilitet och frihet, erbjuder vi behörighetstagg för 24/7 tillgång till kontoret. Detta innebär att du kan arbeta precis när det passar dig bäst, oavsett tid på dygnet. Hyresavtalet är tillsvidare med tre månaders uppsägningstid, vilket ger dig både trygghet och möjlighet att anpassa dig efter dina behov.

Krinova är inte bara en arbetsplats – det är en gemenskap där innovation, samarbete och nätverkande frodas. Vi välkomnar dig att bli en del av vår dynamiska miljö och ser fram emot att stödja dig och ditt företag på er resa mot framgång.

Genvägar

Frukost

Kom på fredagsfrukost

Knyt nya kontakter och få ny inspiration!

Jennie och Ellinor på Krinova

100 företag i science parken

Här ser du vilka som kan bli din kontorsgranne

Publik vid event

Event & aktiviteter

Här tipsar vi om olika event, seminarier och träffar