Preloader
Stäng sök
Stäng

CO-WORK

CO-WORK

Hyr in dig i vår co-working

Krinova erbjuder co-working i en kreativ miljö med trivsam stämning och gott kaffe. I vår co-working finns allt du behöver för att kunna jobba effektivt samtidigt som du har möjlighet att skapa dig nya nätverk och ny kunskap. Att sitta i vår co-working ger dig chansen till att möta individer som vill inspireras och växa tillsammans!

Miljön bjuder på dynamiska skrivbordsplatser och olika arbetsytor, loungehörna med sittplatser, snabbt wifi och kaffe. Behöver du sitta ostört sätter du dig i ett av våra ljudisolerade kontorsbås. Tillsammans skapar vi möjligheternas plats där du kan hyra en dagsplats eller en längre tid utifrån ditt behov.

Vad passar dig bäst?

Open Office är ett abonnemang där du signar upp dig för ett månadsavtal med garanterad plats alla dagar i veckan kl. 8-18. I detta abonnemanget ingår bland annat postfack och 8 timmars fri tillgång till Krinovas konferensrum. Vilken skrivbordsplats du får varierar beroende på vilka andra som checkat in just den dagen.
Pris: 2000 :- exkl. moms /månad

Work-in erbjuder dig en arbetsplats för dagen. Du kanske vill byta arbetsmiljö eller sitta tillsammans med andra? Då är detta ett alternativ för dig. Du betalar för en dagsplats i vår öppna co-working miljö.
Pris: 250:- exkl. moms /person

Vill du sitta i vår co-working?

Vill du hyra en plats i vår co-working eller har du kanske någon fråga är du välkommen att kontakta oss!