Preloader
Stäng sök
Stäng

Lediga tjänster

Lediga tjänster

Vill du vara en del av en av Sveriges mest spännande innovationsmiljöer?

Jobba hos oss

Här väntar en innovationsmiljö i framkant som bidrar till att bygga ett blomstrande företagsklimat, ett framtidens Sverige där entreprenörer och organisationer förverkligar idéer och når sin fulla potential.

Med basen i det lokala näringslivet har Krinova ett uppdrag att öka attraktionskraften och tillväxten för Kristianstad och nordöstra Skåne. Parallellt har Krinova utvecklat en unik regional och nationell position inom livsmedelsområdet

Med företagaren och människan i centrum har Krinova utvecklat skräddarsydda stöd till entreprenörer, startups och små och medelstora företag för att ta nästa steg och utveckla morgondagens lösningar redan i dag. En central del av verksamheten är också stora projekt som genomförs över flera år med många olika samhällsaktörer, inte alltför sällan även med internationella organisationer, där hållbarhet och acceleration av företagande och tillväxt står på agendan. Samtidigt finns det ständigt ett mikrosammanhang där det handlar om nytänkande, vägval och insatser för den enskilde entreprenören eller medarbetaren i ett företag som ska ta nästa kliv.

På ett medvetet sätt bygger Krinova också strategiska partnerskap med representanter från privat och offentlig sektor, akademi samt med aktörer från olika näringar som gemensamt arbetar för ökad innovation, hållbar tillväxt och nya arbetstillfällen.

Lediga tjänster

VD till Krinova Incubator & Science Park

Plats: Kristianstad / distans
Sista ansökningsdag: 18 augusti 2024

Genvägar

Niclas Persnil, business designer på Krinova

Utveckla företag

Ta din affärsidé eller företag till nästa nivå!

Kock lägger upp mat på tallrik

Provkök

Boka vårt kök som uppfyller kraven för livsmedelsproduktion

Planta hålls i händer

Projekt för hållbar tillväxt

Krinova driver och är partner i många spännande projekt