Preloader
Stäng sök
Stäng
10 november 2022

Digitalt stöd ger mer resurser till entreprenörerna

Krinova lanserar ett digitalt affärsutvecklingsstöd för entreprenörer.
– Detta är en virtuell produkt där vi kan ge alla bolag samma värde och erbjudande, oavsett om de sitter på Krinova eller någon annanstans i landet, säger Christian Nyhlén, VD för Krinova Incubator & Science Park.

Det digitala stödet är ett sätt att ge största möjliga kvalité i mötet mellan entreprenören och Krinovas business designer. Här finns de verktyg, modeller och information som entreprenören behöver för starten av sin företagsutveckling.
– Vi behöver hela tiden utveckla vårt sätt att jobba för att vara attraktiva. Det här är en del i det, samtidigt som vi ser till att våra resurser skapar största möjliga kvalité, säger Max Pattara, business designer på Krinova.

Det digitala stödet ger entreprenören möjlighet att arbeta med sin idé i egen takt och ta del av ett skräddarsytt upplägg efter sina egna förutsättningar. Tillgången till de digitala verktygen och modellerna varvas med fysiska eller digitala möten med en business designer vid uppnådda milstolpar.
Carmela Guidasom driver Örtfabriken i Stockholm är en av de entreprenörer som testat det digitala stödet.
– Det är så viktigt att ha bra stöd vid sin sida när man bygger företag. Vi på Örtfabriken har fått stor hjälp av Krinova. Vi har tagit stora kliv framåt och tagit oss igenom utmaningar på ett betydligt enklare sätt än om vi gjort det på egen hand! Vi uppskattar mycket de digitala verktygen det är ett bra och effektivt sätt att samarbeta på distans.

Vill du ta din affärsidé eller företag till nästa nivå boka ett första möte med en av våra business designers.

business growth