Preloader
Stäng sök
Stäng
30 oktober 2023

Boka ett första möte 

Kanske är du nyfiken på vem du möter på andra sidan skärmen när du som entreprenör bokar ett första digitalt möte på Krinova? En av dem du kan möta är Johanna Gerberich, som sedan två månader är business designer på Krinova.  

Många kopplar kanske Johanna till Högskolan Kristianstad. Efter 18 år på högskolan där Johanna jobbat som lärare på Gastronomiprogrammet, undervisat på lärarprogram men även haft andra engagemang inom akademin är Johannas ansikte och glada skratt bekant för många. För Johanna är en person som gillar att nät-och samverka. 

– Jag drivs av utveckling. När annonsen för business designer på Krinova dök upp så tog jag chansen. Det är jag glad för, det ger mig nya möjligheter att utvecklas. Det har varit en ynnest att under åren på högskolan fått många möjligheter att utmanas och växa, konstaterar Johanna. 

Det finns en naturlig koppling mellan Krinova och högskolan, inte minst kopplat till gastronomiprogrammet. Johanna har jobbat nära Krinova undre många år. Johanna släpper inte helt gastronomiprogrammet utan kommer att ha kvar en del engagemang på Högskolan och bland annat ansvara för kursen i produktutveckling. 

Drivs av utveckling 

Efter två månader på Krinova så har Johanna kommit in i rollen som business designer. 

– Jag drivs av mentorskap och coachning. Det känns bra att få utlopp för det även här i denna roll. Det var en del av det som drivit mig som lärare, säger Johanna med ett leende. 

– Det är fantastiskt med den bredd av idéer och entreprenörer jag möter som business designer. Det är allt från unga som behöver push & pepp till dem mer erfarna som behöver ett bollplank. Det känns fantastiskt bra att kunna bidra med engagemang och kompetens, fortsätter Johanna. 

Krinova har tre olika program för att ge stöd till företag och entreprenörer.
Start för nystartade eller embryon till företag, Incubator för innovativa bolag som vill skala upp samt Scale för etablerade bolag som är redo för nästa steg. Att boka ett första möte kan vara starten för ett program, men det kan också vara just ett första möte för att bolla tankar eller vara en brygga till andra i stödsystemet. 

– Tveka inte att kontakta oss och boka ett första möte. Vi finns här för att stötta och möta er där ni är. Det finns så många goda idéer. Vi är ett stöd för att ta det till nästa nivå, summerar Johanna.