Preloader
Stäng sök
Stäng
25 oktober 2023

Giza Solutions – växer både med kontor i Malmö och söker fler medarbetare

I somras blev sammanslagningen mellan Giza och Effektiviserat, ett bolag inom samma bransch klar. Bolagen Giza och tidigare då Effektiviserat är återförsäljare av affärssystemet Pyramid och erbjuder konsulttjänster inom affärsstöd, verksamhetsutveckling och processoptimering. Giza har sedan ett antal år kontor på Krinova Incubator & Science Park i Kristianstad. Sedan i somras har man även etablerat sig med ett kontor mitt i centrala Malmö.

– Sammangåendet ger oss ännu större spjutspetskompetens inom affärssystemet Pyramid och verksamhetsutveckling, vilket gör att vi kan ta oss an mer komplexa kunder och uppdrag. Samtidigt får kunderna tillgång till en större och mer väletablerad supportorganisation, säger Jörgen Palm, vd på Giza Solutions.

Giza har sedan ett år tillbaka förberett sig för att få ut den fulla potentialen när man slog samman de två organisationerna. En del av detta var stödet genom Krinovas Scale program.

– Vi har bland annat jobbat med verktyget Business Model Canvas Det har varit ett bra verktyg för att se på affärsmodellen i detalj och jobba igenom de olika delarna med allt från värdeerbjudande till flöden i bolaget, fortsätter Jörgen.

När sammanslagningen nu är klar och med en genomgång av affärsmodellen är Giza Solutions nu redo att ta kliv framåt. För att möta en ökad efterfrågan är man just nu i en rekryteringsprocess och vill i ett första steg nu växa med ytterligare en systemutvecklare/programmerare.