Preloader
Stäng sök
Stäng
Spot on Food, 1-3 oktober 2024
9 september 2024

Årets viktigaste internationella livsmedelskonferens – Spot on Food 

Den 3 oktober 2024 kommer Kristianstad att bli navet för livsmedelsinnovation och hållbarhet när Krinova arrangerar den internationella konferensen Spot on Food. Årets tema är ”Resilienta livsmedelsystem”, en fråga som aldrig tidigare varit viktigare. Temat kommer utforskas genom tre perspektiv: entreprenörskap, mångfald och beredskap.   

Detta är ett tillfälle för alla – entreprenörer, beslutsfattare, forskare, journalister – ja alla som är intresserade av livsmedel och hållbarhet att nätverka och få djupare insikter i dagens utmaningar och lösningar.  

Några av höjdpunkterna under dagen:  

Beredskap: Thor Sigfusson och Matthieu Vincent kommer att dela med sig av sina expertkunskaper om hur de hanterat kriser och rustat upp med mer resiliens inom livsmedelssystemet.   

Vi är särskilt stolta över att få välkomna representanter från Ukraina, Andrii Ocheretnyi, vice borgmästare i Vinnytsia, och Maksym Martianov, direktör för ekonomi och investeringar i Vinnytsia. De kommer att dela sina erfarenheter av hur kriget har påverkat det lokala livsmedelssystemet och presentera strategier för att bygga en motståndskraftig framtid.  

Entreprenörskap: Sara Wimmercranz och Avit Bhowmik, två ledande röster inom innovation, kommer att inspirera deltagarna med sina visioner och erfarenheter.  

Mångfald: Märta Jansdotter Aguirre, Björn Schröder och Tobias Degsell kommer att lyfta fram vikten av mångfald inom livsmedelsindustrin och dess roll i att skapa hållbara system.  

Konferensen ger även möjlighet att möta modiga och innovativa entreprenörer i nytänkande paneldiskussioner, delta i fokuserat nätverkande genom AI-driven matchmaking, och diskutera framtidens utmaningar med ledande forskare och experter under lunchpausen.  

Missa inte årets viktigaste livsmedelskonferens – en plattform där innovation, hållbarhet och dagens högaktuella utmaningar möts! 

För mer information:  

  • Lena Jasslin, Ansvarig kommunikation, Krinova Incubator & Science Park, +46 (0)728 857811,