Preloader
Stäng sök
Stäng

Vattenveckan

Vattenveckan

Vattenveckan för utveckling
och innovation

Stora delar av vår del av Skåne befinner sig egentligen under havsnivån. Vi lever med andra ord väldigt nära vattnet. Det innebär utmaningar men också stora möjligheter. Vattnet, både som naturfenomen och resurs, är alltid nära oss.

Tillsammans för framtidens vatten

Tillsammans med Länsförsäkringar Göinge-Kristian­stad kommer vi den 20 oktober att bjuda in till en vecka vi valt att kalla för Vattenveckan. En vecka där vårt gemensamma vatten står i fokus.

Vattenveckan inleds med en kickoff den 20 oktober, med föreläsningar och samtal kring vattenfrågan. Spara redan nu detta datum i kalendern.

Veckan som följer efter den 20 oktober, kommer det finnas möjlighet att gratis boka mötesrum för konferens på Krinova. Boka genom att mejla  och märk anmälan med ”Vattenveckan”. Mer information om Vattenveckan kommer i slutet av sommaren.

Varför en Vattenvecka?

Vatten, både som resurs och som naturfenomen, är en av vår tids ödesfrågor. Genom innovation och entreprenörskap finns stora möjligheter när vi ska hitta lösningar på vattenfrågan, här och nu och i framtiden.

Vattenveckan vill samla företag, organisationer och myndigheter. Genom att plocka ner den globala frågan om vatten som resurs lokalt, hoppas vi göra den konkret. På så vi hoppas vi att synergier uppstår som ger eko lokalt, nationellt och i för­längningen globalt.

Du är viktig för att driva utvecklingen framåt.

Välkommen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Genom att ange din e-postadress här kommer du att bli registrerad som prenumerant för utskick om Vattenveckan. Genom att prenumerera godkänner du att vi lagrar ditt namn och din e-postadress. Vi använder inte dessa uppgifter för några andra ändamål än våra nyhetsutskick. Läs mer