Preloader
Stäng sök
Stäng

Stöd och bidrag

Stöd och bidrag

Sök innovationscheckar för att förverkliga din idé

Har du en innovativ idé som du behöver medel till för att kunna förverkliga? Eller driver du redan ett företag som du vill ska bli mer konkurrenskraftigt? Oavsett så finns det olika typer av utvecklingsstöd och checkar att söka. Här har vi samlat några ekonomiska stöd med olika inriktningar.

Dags att växla upp?
Driver du ett aktiebolag eller en ekonomisk förening och befinner dig i en tidig innovationsfas? Då kan du få stöd för att utveckla innovationsidén med hjälp av extern expertkompetens. På initiativ av myndigheten Vinnova förmedlas extern experthjälp upp till ett värde av 100.000 kronor till de företag som får beslut om stöd. Stödet förmedlas genom s.k. innovationscheckar.
Läs mer & ansök »

Fokus på kompetens?
Har du en ny, innovativ idé innebär det många gånger större risker än normala affärsidéer. Ofta behöver du undersöka, testa och verifiera olika hypoteser för att se om idén håller. Men visste du att det finns möjlighet att få bidrag till detta?
Läs mer & ansök »

Verifieringsmedel
Region Skånes hållbarhetscheckar gör skånska företag mer konkurrenskraftiga. Syftet med hållbarhetschecken är att öka företagens konkurrenskraft, och i förlängningen göra det möjligt för företagen att nyanställa.
Läs mer & ansök »

Stöd till digitalisering
Syftet med stödet är att främja en hållbar tillväxt och stärka konkurrenskraften i företag och därmed främja en hållbar regional utveckling. Syftet med stödet är att främja en hållbar tillväxt och stärka konkurrenskraften i företag och därmed främja en hållbar regional utveckling.
Läs mer & ansök »

Skapa-priset Skåne
Sök eller nominera någon till Sveriges största innovationspris, SKAPA-priset 2023!
Priset delas ut på länsnivå och nationell nivå. Syftet med priset är att uppmärksamma och ge ekonomiskt stöd åt idérika personer så de kan fortsätta att utveckla sina uppfinningar och innovationer.
Läs mer & ansök »