Preloader
Stäng sök
Stäng
28 augusti 2024

En spännande höst

Vi hoppas att ni har haft en avkopplande sommar och också haft möjligheten att ladda batterierna inför hösten. Efter flera utvecklande och givande år har Christian Nyhlén avslutat sitt uppdrag som VD för bolaget. Vi har vuxit i betydelsen som värdeskapare både inom livsmedelssfären och också på det lokala planet, där vi både arbetar med att skapa ökad konkurrenskraft i bolag och att vara med och bidra till att finna lösningar på några av samhällets utmaningar.

När en resa slutar, börjar en ny. Vi står nu inför nya utmaningar och möjligheter som vi är ivriga att ta oss an. Vår ambition är högre än någonsin, och vi har en väldigt spännande höst framför oss med mängder av intressanta möten, projekt och events. Några exempel är projektet NILLA samt eventen Spot on Food (3 oktober), Vattendagen (15 november) och Skogens mat (16 oktober).

I början av sommaren blev vi ISO 26000 verifierade, inom hållbarhet, vilket innebär att vi nu också står starkare i vår förmåga att coacha företag i en hållbar utveckling. Vi har, inför hösten, tagit en starkare position i livsmedelssverige genom att ha fler nationella uppdrag, vilket stärker vår region som ett livsmedelscentrum.

Avslutningsvis, viktigast av allt – Krinovas värden skapas av människor. Vi, alla medarbetare, är summan av kompetens, erfarenhet och engagemang som gör att vi står väldigt trygga i att fortsätta ta steg för att bidra till samhället. Det finns glöd, passion och hjärta! Vi kommer fortsätta vår utveckling, tillsammans med er, för att fortsatt utveckla vår region och för att skapa de bästa förutsättningarna för en framgångsrik framtid. Vi lyfter blicken, vi har fokus på det goda och vi tar vara på möjligheterna samtidigt som vi navigerar utmaningarna!

Vi hoppas att vi ses på Sveriges bästa näringslivsdag – den 12 september i Kristianstad Arena.

Jonas Haak – Ordförande Krinova Incubator & Science Park

Jonas kommer under hösten 2024 vara mer operativ i bolaget tills att Krinova har en ny VD på plats.