Preloader
Stäng sök
Stäng

When Tomorrow Comes

When Tomorrow Comes

When Tomorrow Comes

Till anmälan ›

When Tomorrow Comes

Coronakrisen har drabbat Sveriges näringsliv och kulturskapare hårt. Många uppskattade evenemang, stadsfester och musikfestivaler har tvingats ställa in. Fysisk distansering gör samtidigt att människor, nu mer än någonsin, behöver kultur, möten och framtidstro.

Det är oklart hur länge denna pandemi kommer att pågå, men två saker vet vi: 1) Ur kris föds innovation och förändring, och 2) digitala upplevelser är här för att stanna!

Med denna bakgrund har södra Sveriges ledande event- och musikorganisationer tagit beslutet att samla festivalarrangörer och upplevelseproffs med de skarpaste hjärnorna inom speldesign och digitalisering. Under ett gemensamt hackathon tar vi fram idéer, lösningar och prototyper som hjälper livebranschen att möta nutidens coronakris och framtidens klimatutmaningar.

Hur skapar vi interaktion och festivalstämning online? Hur kan vi tillgängliggöra fysiska evenemang digitalt? Vilken roll kan VR spela för musik- och upplevelsebranschen? Vad kan spelutvecklare och konsertarrangörer lära av varandra? Detta är några av frågorna vi utforskar under detta Hackathon. Målet är att få fram innovativa lösningar och produkter för digitala upplevelser som är redo att etableras, finansieras och exporteras – nu och i framtiden.

Var med och förändra branschen i ett spännande möte mellan live och virtuellt!

1
juli

Datum
1 juli 2020

Plats
ZOOM