Preloader
Stäng sök
Stäng

Meet up: Hur bygger jag mitt varumärke online?

Meet up: Hur bygger jag mitt varumärke online?

Meet up: Hur bygger jag mitt varumärke online?

Till anmälan ›

Meet up: Hur bygger jag mitt varumärke online?

Ta chansen och delta i eventet där vi kommer att prata om varumärkesbyggnad online och hur viktigt det är att ditt varumärke hänger ihop med din digitala profil.

Vår erfarenhet på Krinova är att många entreprenörer är väldigt duktiga på det de gör men tycker att det är svårt att kommunicera det i digitala kanaler. Hur bygger man sin profil via sin hemsida och sociala medier som stämmer överens med den känsla som kunden/gästen får när den köper din produkt eller besöker dig?

Rebecca Wallin från Fri Kommunikation kommer ge oss konkreta tips om hur vi använder digitala verktyg för att bygga vårt varumärke. Hur du som företagare kan jobba med att visualisera och bygga din identitet och profil online. Lyssna in, för att nå ut – en första checklista för att stärka sitt varumärke digitalt

Brian Mårtensen från Fasangården kommer att dela med sig av hur han i sin gårdsbutik och fotostudio hela tiden jobbar för att hans varumärke ska hänga ihop med den digitala profilen och tvärtom.

Dagen avslutas med en workshop där vi ger varandra feedback på era varumärken digitalt utifrån de tips som vi fått under dagen. Hur ser din hemsida, instagram eller facebook ut och vad får andra för känsla när de besöker dig? Bered dig på konstruktiv feedback som kan ta dig i rätt riktning!

Länk till Zoom samt instruktioner till hur du deltar kommer via mejl kort innan eventet.

14
juni

Datum
14 juni 2021

Plats
Digitalt, via Zoom

Sista anmälningsdag
11 juni 2021