Preloader
Stäng sök
Stäng

Meet up: Hållbarhetsarbete för entreprenörer

Meet up: Hållbarhetsarbete för entreprenörer

Meet up: Hållbarhetsarbete för entreprenörer

Till anmälan ›

Meet up: Hållbarhetsarbete för entreprenörer

Företag och organisationer i de flesta branscher möter en allt större efterfrågan från konsumenter och finansiärer på hållbarhetsfokus och samhällsnytta. Som liten företagare kan det vara svårt att veta hur man ska haka på denna utveckling. Är du nyfiken på att jobba med hållbarhetsfrågor men tycker det är svårt att ta nästa steg? På Krinovas meet up presenteras metoder och processer för hur du tar din verksamhet in i framtiden.

Till eventet kommer The Tardigrades– hållbarhetskonsulter – som stöttar organisationer i att tydliggöra länken mellan organisation, affär och samhällsnytta, för att göra hållbarhet till en del av kärnverksamheten och strategin. The Tardigrades bidrar också med konkreta tips på hur andra organisationer jobbar med hållbarhet och hur du som organisation praktiskt går från ord till handling.

Vi gästas också av Miljöbron Skåne – en ideell förening som matchar högskolestudenter med näringsliv för uppdrag inom hållbar utveckling.

Under evenemanget kommer det att finnas tillfällen att ställa frågor.

Det kommer också att presenteras olika projektfinansiering och bidrag som finns att söka för små- och medelstora företag (SME) med fokus på ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet. Eventet riktar sig till mindre och medelstora företag/entreprenörer som vill hitta vägar framåt för sin verksamhet mot en hållbar framtid.

Häng på!
_______________________

Eventet är en del av projektet Mer mat – fler jobb, på initativ av av LRF, Livsmedelsföretagen, Krinova Incubator & Science Park och Arbetsförmedlingen. Projektet är finansierat av Europeiska socialfonden.

Finansiär & samarbetspartners

7
oktober

Datum
7 oktober 2021

Plats
På Krinova alt. digitalt via länk