Preloader
Stäng sök
Stäng

Hur når vi framgång i den digitala världen?

Hur når vi framgång i den digitala världen?

Hur når vi framgång i den digitala världen?

Till anmälan ›

Hur når vi framgång i den digitala världen?

Att nå ut till besökarna och attrahera dem till sitt evenemang kräver en genomarbetad digital plan. Det gäller att finnas på de globala plattformarna med ett attraktivt erbjudande, samt att ta hand om sina besökare längs hela vägen, från inspiration och bokning till service och omdömen. På den här träffen, inom ramen för Gastrolution Boost, börjar vi från grunden och reder ut begreppen. Vi går också igenom det digitala landskapet, vart trenderna pekar samt ger möjlighet att arbeta med ert evenemangs digitala närvaro.

Många har efterfrågat mer tid att utbyta erfarenheter och ta vara på all den kompetens som finns i Skåne. Vi har därför avsatt tid för att dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Skicka gärna redan nu in vad du skulle vilja lyfta kopplat till din digitala närvaro. Kan vara ditt bästa tips eller din största utmaning! Skriv i anmälningsformuläret.

Vi träffas i Tyghuset i Landskrona. Dit tar du dig enkelt med tåg till Landskrona Station och därifrån bussen direkt till Rådhustorget som ligger mittemot Kasernplan och Tyghuset. Maten kommer tillagas och levereras av de duktiga kockarna på Erikstorps Kungsgård.

För vem? Träffen är en del av Gastrolution Boost som riktar sig till dig som på något sätt arbetar med mat- och dryckesevenemang och vill ha grundläggande kunskap kring digital närvaro. Antingen är du helt ny på området eller önskar ny inspiration.

Varmt välkomna!

10
september

Datum
10 september 2019

Plats
Tyghuset/Kasernplan Kavallerigatan 4, Landskrona