Preloader
Stäng sök
Stäng

Hur får jag ut bästa resultat vid utvecklingsarbetet i en testbädd?

Hur får jag ut bästa resultat vid utvecklingsarbetet i en testbädd?

Hur får jag ut bästa resultat vid utvecklingsarbetet i en testbädd?

Till anmälan ›

Hur får jag ut bästa resultat vid utvecklingsarbetet i en testbädd?

Hur förbereder man sig bäst?
Vilka misstag bör man undvika?
Hur håller man nere kostnaderna?

Nu bjuder vi in till ett webbinar där vi delar med oss av erfarenheter från produktutveckling inom livsmedelsområdet.
Medverkar gör Fredrik Beskow som är grundare av ”Beskows” – alkoholfria dryck. Fredrik har en lång bakgrund med innovation och produktutveckling inom livsmedelsindustrin. Utöver erfarenhet som konsult och entreprenör inom dryckesbranschen har han även representerat en av världens största distributörer av ingredienser.
I webbinaret ges också möjligheter att diskutera och ställa frågor om just era utmaningar i arbetet med testbäddar.

Program

  • Om AKUT -projektet
  • Fredrik Beskow kring utmaningar och lärdomar
    i testbäddar
  • Deltagarnas frågeställningar
  • Presentation AKUT platform/online course

Länk till webbinaret kommer efter anmälan

31
augusti

Datum
31 augusti 2022

Plats
Online