Preloader
Stäng sök
Stäng

Gastrolution Kavalkad

Gastrolution Kavalkad

Gastrolution Kavalkad

Till anmälan ›

Gastrolution Kavalkad

Välkommen till projektets slutkonferens – en kavalkad

Den 9 februari är det dags att summera och det sker i form av en härlig kavalkad som gör nerslag i de viktigaste händelserna, insikterna och lärdomarna under projektets 3,5 år. Självklart även med fokus på framtiden – vad händer nu när projektet är slut?

Några smakprov från programmet:

  • Lyssna på John Taylor från DrygCider som berättar om studieresan till England och hur den bidrog till det stora genombrottet för skånsk cider.
  • Killian Fox, brittisk matjournalist som besökt två skånska evenemang i form av ”hemlig testpilot” ger sin syn om potentialen för skånska mat- och dryckesevenemang internationellt.
  • Charlotta Ranert berättar om resan från analoga Madamilen till digitala MovEat. Charlotta är Moveats grundare och kreativa direktör. 2021 vann hon Skånska Gastronomipriset i kategorin ”Årets Skånska Stjärna”.

Det här händer också:

  • Vilket skånskt mat- och dryckesevenemang har gjort den största förflyttningen i sitt hållbarhetsarbete under 2021? Vinnaren avslöjas på kavalkaden!
  • Filmpremiär – Låt det Smaka Skåne!
  • Och vad hände egentligen i Nytänkarverkstaden – kom det fram några spännande lösningar som man kan ha användning av framöver?

Självklart kommer det även finnas tid för nätverkande och samtal mellan deltagare!

9
februari

Datum
9 februari 2022

Plats
Digitalt