Preloader
Stäng sök
Stäng

En lönsam gård

En lönsam gård

En lönsam gård

Till anmälan ›

En lönsam gård

Är du företagare inom livsmedelsproduktion och vill öka din lönsamhet. Häng med på en spännande timme! Den 19 maj hålls en digital informationsträff där du får höra om projektet Mer mat – fler jobb och hur du som företagare kan att utveckla ditt företag, din personal och dig själv som ledare. Vår vision är att fler i Sverige ska jobba med mat i framtiden. Som mathantverkare, lantbrukare eller grönsaksodlare – det finns massor av möjligheter.

Projektet Mer mat – Fler jobb kom till som en direkt följd av den svenska livsmedelsstrategin och är ett samarbete mellan LRF, Livsmedelsföretagen, Krinova och Arbetsförmedlingen.

Projektet syftar till att ge matproducenter och mathantverkare bättre förutsättningar för att producera mer mat i Sverige. Detta vill vi åstadkomma genom stärkt lönsamhet för den individuella företagaren genom företagsanalyser och handlingsplaner, kompetensutveckling inom hela matbranschen och smidigare rekrytering av personal.

Du som driver ett matföretag och vill öka lönsamheten, vidareutveckla dig själv och dina medarbetare eller rekrytera fler – anmäl dig gratis idag!

19
maj

Datum
19 maj 2021

Plats
Digitalt, via Zoom