Preloader
Stäng sök
Stäng

Digital landsbygd

Digital landsbygd

Digital landsbygd

Till anmälan ›

Digital landsbygd

Regeringen har gett Tillväxtverket i uppdrag att tillsammans med Almi skapa bättre förutsättningar för ett mångsidigt, konkurrenskraftigt och hållbart näringsliv med god förmåga till förnyelse över hela landet. Fokus ligger på digitalisering och vänder sig till små till medelstora företag inom alla branscher som befinner sig utanför storstadsregionerna, och som har någon form av digitala planer och en önskan att genomföra dessa.

På grund av den rådande situationen kring Covid-19 och det ökade behovet av digitala lösningar gör de ett avsteg från den nationella planen och tidigarelägger fyra kostnadsfria webinarier för landsbygdsbaserade företag. Webinarierna ges som ett paket och anmälan gäller för samtliga.

#1 Digitala möten – Att möta kund på distans

14 maj kl.10.00 – 11.00
Praktiska tips på hur du bibehåller kvalité och leverans i ett möte med din kund när ni inte kan ses fysiskt. Utgångspunkten är hur Almi ställer om för att möta kund digitalt.

#2 Digital strategi inom sälj och marknadsföring

14 maj kl.14.00 – 15.00
Webinariet ger förståelse för möjligheterna med digital marknadsföring och försäljning, hur kunder tänker och analyserar vid köp och samt hur verksamheter på landsbygden kan använda digitala marknadsförings- och säljprocesser för att öka kundinflödet.

#3 WordPress – Så funkar det

28 maj kl.10.00 – 11.00
WordPress är ett av världen mest använda publiceringsverktyg för hemsidor.

#4 Webbhandel – Så funkar det

28 maj kl.14.00 – 15.00
Fokus på HUR man kommer igång: praktiska verktyg som underlättar och krävs direkt i början, fokus på att sälja och starta enkelt och snabbt. Vi tar även upp några av de senaste trenderna vi ser just nu.

14
maj

Datum
14 maj 2020

Plats
Digitalt