Anmäl dig till Spot on Food
Välkommen till Spot on Food 2024
Välkommen till den internationella livsmedelskonferensen Spot on Food den 3 oktober. Årets tema är ”Resilienta system” som vi kommer att utforska genom tre olika perspektiv: entreprenörskap, mångfald och beredskap.
Några av höjdpunkterna!
- Få de senaste insikterna och trenderna inom hållbar livsmedels- och jordbruksinnovation med bland annat följande briljanta nyckelpersoner inom:
- Beredskap: Thor Sigfusson och Matthieu Vincent
- Entreprenörskap: Sara Wimmercranz och Avit Bhowmik
- Mångfald: Märta Jansdotter Aguirre, Björn Schröder och Tobias Degsell
- Möt de modigaste och smartaste entreprenörerna i nytänkande paneldiskussioner.
- Fokuserat nätverkande genom AI-driven matchmaking.
- Njut av testköket ”The Mindful Kitchen & Bar”, där du kommer att serveras mat och dryck från svenska startups och lokala gårdar.
- Ta del av spännande diskussioner med forskare och experter under lunchen.
- Delta i sidoevenemang på ”Build up Day” den 2 oktober, dagen före själva konferensen, så som vår gemensamma middag. För den som vill gräva ännu djupare i hållbar livsmedelsproduktion finns det även en exklusiv matresa till innovativa lantbrukare och livsmedelsproducenter i närheten av Kristianstad.
- Parallellt med denna heldagskonferens arrangerar Krinova även innovationstävlingen Food Hack 1-3 oktober. Finalen och prisceremonin kommer att vara en del av konferensprogrammet.
Följ med oss och utforska hur vi kan föda en växande befolkning utan att kompromissa med hälsan hos planeten och dess människor samtidigt som vi främjar innovation som är inkluderande, rättvis, konkurrenskraftig och hållbar.
Missa inte årets kanske viktigaste konferens för dig inom livsmedelsbranschen!
Spot on Food arrangeras av Krinova Incubator & Science Park tillsammans med Kristianstads kommun samt partners.